ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО СВЕТОТ НА ЗДРАВЈЕТО,
                                   УБАВИНАТА И ПРИЈАТНИТЕ ЧУВСТВА...


                 ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО СВЕТОТ НА ВИТАСОЛ.
ВДИШИ ЗДРАВЈЕ ВО СОЛЕНА СОБА
ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО АНТИСТРЕС ЦЕНТАРОТ ЗА ЗДРАВЈЕ,
                                   ВИТАЛНОСТ И УБАВИНА   В И Т А С О Л
ВИТАСОЛ - СКОПЈЕ 
УЛ. ОГЊАН ПРИЦА 1-1/3   02/3 213 977  
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТОК (12:00 - 20:00), САБОТА (10:00 - 15:00) 
ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ
СЛЕДЕТЕ НÉ
www.vitasol.com.mk   |  ©    COPYRIGHT 2010  VITASOL  ALL RIGHTS RESERVED
page counter
број на посети:
adverta CS
MK  |  UK